видове полети

панорамен полет

лева100

  • 15-30 минути
  • 30 лева - снимки+ видео

ПАНОРАМЕН ПОЛЕТ

Панорамният полет може да бъде извършен през всеки месец на годината и по всяко време на деня, при наличието на подходящи условия. Полетът е с продължителност от 15 до 30 минути в зависимост от метеорологичната обстановка .
За да бъде изпълнен полета трябва да си поръчате пакет "панорамен полет".Пакетът включва картичка с кадър на град Велико Търново направен от нашият пилот и ваучер за безплатен полет.Ваучерът е с продължителност една година.По време на полета ще бъдат заснети снимки и видео, които след полета могат да бъдат закупени на цена от 30 лева.

прелет

лева150

  • 40-60 минути
  • 30 лева- снимки+ видео

ПРЕЛЕТ

Прелетът най-често се извършва през месеците от март до октомври. Полетът е с продължителност от 40 до 60 минути. За да бъде извършен полета, трябва да бъде закупен пакет "Прелет”. Пакетът включва картичка с кадър на град Велико Търново, заснет от птичи поглед и ваучер за безплатен полет. Ваучерът е с продължителност една година. По време на полета ще бъдат заснети снимки и видео, които могат да бъдат закупени след полета на цена от 30 лева.

Акробатичен полет

лева160

  • 3 -10 минути
  • Видео - 30 лева.

АКРОБАТИЧЕН ПОЛЕТ

Акробатичният полет е за хората обичащи адреналина и готови да го понесат. Полетът е кратък и наситен с емоции. Пакетът включва картичка с кадър от Велико Търново и безплатен Акро-полет. Консултирайте се с нас преди да поръчате такъв полет!

ПОЛЕТ ОТ ВИТОША (СОФИЯ)

лева160

  • 15-30 минути
  • 30 лева - снимки+видео

Полет от Витоша

Полетът се извършва от местността Комините на Витоша. Каца се под Драгалевци. Специфичното за мястото е, че се ходи 20 минути пеш по платото до мястото на излитане. Видео и снимки от полета могат да бъдат закупени на цена 30 лева. Пакетът включва картичка с кадър от Велико Търново и безплатен полет с продължителност 15-30 минути от Витоша.

един ден с нас

лева250

  • 60-150 минути
  • безплатни снимки и видео

ЕДИН ДЕН С НАС

"Един ден с нас" е прелет, който се извършва в подходящ ден, позволяващ продължителен полет. Прелетът се извършва през месеците от март до октомври. Името подсказва, че трябва да се отдаде този ден на летенето. Полетът е с продължителност от 60 до 150 минути, като често завършва с приземяване на километри от мястото на излитане. Това наистина не е за всеки. Консултирай се с нас преди да избереш този вид полет.
За да бъде изпълнен полета е необходимо да се закупи пакет "Един ден с нас". Пакетът включва картичка с кадър на град Велико Търново от птичи поглед, заснет от нашия пилот и ваучер за безплатен полет.
Снимките и видео от полета са безплатни.


Show Buttons
Hide Buttons
YouTube