видове полети

панорамен полет

лева100

  • 15-30 минути
  • 30 лева - снимки+ видео

прелет

лева150

  • 40-60 минути
  • 30 лева- снимки+ видео

един ден с нас

лева250

  • 60-150 минути
  • безплатни снимки и видео

ПАНОРАМЕН ПОЛЕТ

Панорамният полет може да бъде извършен през всеки месец на годината и по всяко време на деня, при наличието на подходящи условия. Полетът е с продължителност от 15 до 30 минути в зависимост от метеорологичната обстановка .
За да бъде изпълнен полета трябва да си поръчате пакет "панорамен полет".Пакетът включва картичка с кадър на град Велико Търново направен от нашият пилот и ваучер за безплатен полет.Ваучерът е с продължителност една година.По време на полета ще бъдат заснети снимки и видео, които след полета могат да бъдат закупени на цена от 30 лева.

ПРЕЛЕТ

Прелетът най-често се извършва през месеците от март до октомври. Полетът е с продължителност от 40 до 60 минути. За да бъде извършен полета, трябва да бъде закупен пакет "Прелет”. Пакетът включва картичка с кадър на град Велико Търново, заснет от птичи поглед и ваучер за безплатен полет. Ваучерът е с продължителност една година. По време на полета ще бъдат заснети снимки и видео, които могат да бъдат закупени след полета на цена от 30 лева.

ЕДИН ДЕН С НАС

"Един ден с нас" е прелет, който се извършва в подходящ ден, позволяващ продължителен полет. Прелетът се извършва през месеците от март до октомври. Името подсказва, че трябва да се отдаде този ден на летенето. Полетът е с продължителност от 60 до 150 минути, като често завършва с приземяване на километри от мястото на излитане. Това наистина не е за всеки. Консултирай се с нас преди да избереш този вид полет.
За да бъде изпълнен полета е необходимо да се закупи пакет "Един ден с нас". Пакетът включва картичка с кадър на град Велико Търново от птичи поглед, заснет от нашия пилот и ваучер за безплатен полет.
Снимките и видео от полета са безплатни.


Show Buttons
Hide Buttons
Facebook
Facebook
YouTube